Als mensen het hebben over een droge huid, bedoelen ze vaak de buitenkant. Absolution kijkt naar de binnenkant. Het vochtgehalte van de huidcellen bepaalt immers hoe gezond en stralend de huid is. Met de nieuwe Le Masque Anti-Soif Hydratant houdt u dit vochtgehalte mooi op peil: lijntjes vervagen, uw huid wordt gladder, voelt prettig aan en ziet er jong en fris uit.

 

  • Vegan
  • Super hydratatie booster

 

36,00

Beschrijving

Absolution Le Masque Anti-Soif Hydratante nieuw!

Het vocht in huidcellen verdampt voortdurend – dat is volkomen natuurlijk. Meestal wordt  dit vochtverlies gecompenseerd door het water dat we binnenkrijgen door drinken en eten, en door het water dat ons lichaam produceert. Echter: door ouderdom, weersomstandigheden, vervuiling of zelfs bepaalde cosmetische producten verliest het lichaam meer water dan het kan vervangen. Hierdoor is de huid vatbaarder voor irritatie, veroudering en zelfs bepaalde huidaandoeningen. De nieuwe Le Masque Anti-Soif Hydratantet van Absolution kan het vochtgehalte met maar liefst 111% te verhogen (gemiddeld resultaat na 1 uur). Uw huid voelt comfortabeler aan en ouderdomslijntjes worden verzacht.

COMBINATIE VAN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
De kracht van Le Masque Anti-Soif Hydratante zit ’m in de combinatie van natuurlijke ingrediënten. Zoals hydraterend en volumegevend hyaluronzuur, een plantaardig alternatief voor ons lichaameigen hyaluronzuur dat de huid elastisch houdt en lijntjes vervaagt. Codium zeewier – rijk aan polysachariden, glucuronzuur en mineralen – versterkt en hydrateert uw huid en maakt haar zichtbaar egaler. Astragalusextract werkt heilzaam en revitaliserend. Het is rijk aan polyfenolen, die de elasticiteit en de teint van uw huid verbeteren.

DE HUID STRAALT VAN GEZONDHEID
Verder is de formule verrijkt met komkommerextract, bijzonder rijk aan kalium, calcium en magnesium (drie krachtige werkstoffen die een rol spelen bij het reguleren van de huidstructuur), koriander, met regulerende en verzachtende eigenschappen, alpine skullcap, dat het vrijkomen van endorfine stimuleert, om uw huid blij te maken en grapefruitextract, voor een zeer zacht micro-exfoliërend effect. In totaal zijn 17 actieve ingrediënten samengebracht om uw huid te laten stralen van gezondheid. En de prachtige blauwe kleur van dit masker? Die is afkomstig van lapis lazuli en geeft u het gevoel dat uw huid gehuld is in frisheid!

BESCHERMING VAN UW HUID – EN VAN DE PLANEET
In lijn met de vastberadenheid van Absolution om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, heeft het merk gekozen voor een nieuwe aluminium tube. Dit materiaal is oneindig recyclebaar en beschermt de samenstelling perfect. Het conserveert de samenstelling op doeltreffende wijze, zodat conserveringsmiddelen tot een minimum kunnen worden beperkt. De samenstelling bevat slechts 0,2% conserveermiddelen – en die zijn goedgekeurd door Ecocert

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dikke laag aan op een schone en droge huid. Laat 10 minuten zitten (het masker mag niet opdrogen), verwijder het overtollige product met een vochtige doek en vervolg met je huidverzorgingsroutine. kijk voor meer absolution producten hier 

Wilt u meer weten over het merk Absolution kijk dan hier

 

Extra informatie

Merken

Absolution

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – Le Masque Anti-Soif Hydratante” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.