Ondersteunt een gezonde en stevige huid

Vloeibaar collageen supplement met vitamine C dat bijdraagt aan de vorming van collageen en helpt de huid van binnenuit te versterken. Bevat daarnaast biotine (vitamine B8) voor het behoud van een gezonde huid en glanzend haar en hyaluronzuur. Gemakkelijk te doseren en met een lekkere fruitsmaak.

✓  8000 mg gehydrolyseerd collageen per dosering
✓  Met vitamine C dat bijdraagt aan de vorming van collageen
✓  Bevat hyaluronzuur
✓  Biotine voor een gezonde huid en glanzend haar

68,95

Beschrijving

Wat is Collageen Perfect Cell?

Collageen Perfect Cell is een vloeibaar collageen supplement dat bestaat uit een unieke combinatie van ingrediënten. Het bevat per dosering (20 ml):

  • 8000 mg gehydroliseerde viscollageen peptiden
  • 40 mg hyaluronzuur
  • Vitamines en mineralen, waaronder biotine (vitamine B8), vitamine C en koper
  • 5,6 mg silicium

 

Voordelen van Collageen Perfect Cell

Collageen is een lichaamseigen stof die van nature aanwezig is in je bindweefsels, waaronder in de huid, nagels en het haar. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, wat de huid verstevigt. Daarnaast helpt vitamine C bij de verzorging van je huid van binnenuit. Biotine (vitamine B8) ondersteunt het herstellend vermogen van je huid en helpt je haar sterk en glanzend te houden. Hyaluronzuur is een stof die veelvuldig voorkomt in onze bindweefsels en veel gebruikt wordt in huidverzorgingsproducten. Het mineraal koper draagt bij aan de normale pigmentatie van je haar en huid.

Collageen Perfect Cell bevat uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Unieke vloeibare collageen formule

Collageen Perfect Cell is een vloeibaar collageen supplement. Hierdoor kan het gemakkelijk ingenomen worden. Collageen supplementen zijn meestal verkrijgbaar in poedervorm, waardoor je deze zelf moet mengen met water. Bij Collageen Perfect Cell is dit niet nodig. De collageen drank heeft een lekkere lichtzoete fruitsmaak.

Eerlijke producten

Bij Blend New Day maken we de producten die we zelf in de winkel al jaren zoeken. We gebruiken zo veel mogelijk vegan, natuurlijke, pure en duurzame ingrediënten, verbouwd zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Op deze manier zijn onze producten eerlijk voor de natuur, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd. Ons collageen wordt gewonnen uit de huiden van duurzaam gevangen witvis. Hierdoor dragen wij niet bij aan overbevissing van onze zeeën en oceanen.

Als een ingrediënt niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen we het ook niet toe. Daarmee houden we alle ruimte voor de ingrediënten die wél werken.

Hoe te gebruiken?

Wij adviseren een dagelijkse inname van 10 tot 20 ml per dag. Inhoud 500 ml Wil je meer lezen over collageen? Check dan eens ons blog.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

 

Is dit niet wat je zoekt kijk dan ook een bij onze andere supplementen. 

Wil je meer weten over Blend New Day?

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blend New Day – Collageen Perfect Cell” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.