PHOTO-2020-08-26-14-57-09

Online huidadvies

Wij weten als geen ander hoe lastig het is passende producten bij je huid te vinden. Daarom kijken wij in ons online huidadvies welke ingrediënten wel of juist niet geschikt zijn voor je huid, wat je wensen zijn en hoe we je verder kunnen helpen een optimale huidbalans te verkrijgen.

Want eigenschappen van de huid in combinatie met externe factoren zorgen voor diversiteit. Geen huid is het zelfde. De huid heeft verschillende zones en iedere zone heeft haar eigen conditie.  Ook voor jou huid hebben wij een oplossing met het online huidadvies

Je kan bij ons online een persoonlijk (vrijblijvend) huidplan aanvragen.

 

Gratis persoonlijk huidplan aanvragen

 

Hoe lang duurt het voordat je je advies krijgt?

Na het invullen van de vragenlijst, wordt jou persoonlijk advies binnen 48 uur gemaild. De specialiste heeft aan de hand van je vragenlijst een uitgebreide huidanalyse gemaakt en op basis daarvan een geschikt advies voor je gemaakt. Zo kom je dus makkelijk te weten waar je probleem ligt en hoe je je huidprobleem het beste aanpakt om tot een goed resultaat te komen.

Heb je liever een persoonlijk huid advies, onze specialistes staat voor je klaar in de salon.

 

Kinderen met huidproblemen?

Ook voor hen is deze vragenlijst geschikt! Eczeem, acné, andere problemen? We helpen je er graag bij door een passend advies te geven!