Rozenkwarts jade

39,00

Beschrijving

Pure Altitude – Jade roller Rozenkwarts
Verleng uw behandeling of ontdek gewoon thuis de voordelen van roze kwarts. Roze kwarts is altijd al gedefinieerd als de steen van het hart, van vrouwen, van vrede en liefde. Het staat bekend om zijn helende, verzachtende en anti-aging eigenschappen.
De mechanische werking van de rozenkwarts massage roller verbetert de microcirculatie, stimuleert de lymfedrainage van de bovenste lagen van de opperhuid, vermindert wallen en donkere kringen onder de ogen, elimineert gifstoffen uit de huid en kalmeert de droge en uitgedroogde huid.
Voor alle huidtypes.

Lees hier mijn blog over de Rozenkwarts en andere edelstenen in je beauty routine

TIPS Pure Altitude – Jade roller Rozenkwarts
De rozenkwarts roller moet worden aangebracht op de gehydrateerde huid en versterkt de werking van vochtinbrengers. Het is daarom essentieel om vóór de massage een oogcontourbehandeling, een hydraterende crème en/of serum aan te brengen.
Voor een maximaal kalmerende en efficiënte werking plaatst u de rozenkwarts roller in de koelkast voor gebruik. Masseer s’ morgens en ‘s avonds op een schone huid en na het aanbrengen van een hydraterende crème of lotion voor nog beter resultaat.
Massage: Begin rond de oogcontouren met de kleinste roller. Masseer vervolgens het hele gezicht met de grote roller in een gladmakende beweging van de hals naar het voorhoofd en in een naar buiten gerichte beweging. Herhaal de beweging meerdere malen, gedurende 5 tot 10 minuten.
De huid is hierna zichtbaar ontspannen, de bloedsomloop wordt geactiveerd en u heeft een stralende teint.

Extra informatie

Merken

Pure altitude

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pure Altitude – Jade roller Rozenkwarts” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.