Mensen worden zich steeds meer bewust van het belang van gezond en biologisch eten. Wanneer het gaat om de invloed van synthetische cosmetica op het lichaam is dit bewustzijn vaak nog niet wat het zou kunnen zijn.

De natuur biedt zeer krachtige ingrediënten, stoffen die precies geven wat we nodig hebben. Al onze producten zijn natuurlijk, en in tegenstelling tot bijna alle gangbare cosmetica, écht goed zijn voor je huid. De ingrediënten van de merken die bij ons verkrijgbaar zijn, voldoen namelijk allemaal aan dezelfde strenge criteria: puur natuur en vrij van onder meer minerale olie, siliconen, parabenen, andere schadelijke conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen.

Maar absoluut niet basic. Biologische cosmetica kan net zo luxe en werkzaam zijn als reguliere synthetische cosmetica, slechts met het gebruik van de rijkdommen van de natuur.

Ons doel is om de bewustwording te vergroten over hoe goed natuurlijke cosmetica kan zijn voor uw lichaam. Hoe? Door een combinatie van de juiste informatie, bijzondere producten van de hoogste kwaliteit en professioneel advies.

“Omdat het gezond is om te weten wat je smeert.”

Charlotte van Gammeren