Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

DR.Baumann- Liposome Multi active Camomile Kalmerend Liposome

Dit liposome werkt door de hoge concentratie aan kamille erg kalmerend op de huid en verminderd de roodheid in de huid.

Dr. Baumann – Liposome Multi Active Camomile 

Bevat een hoge concentratie meervoudige liposomen, teunisbloemolie, jojoba-olie, vitamine A+E, provitamine B5, hyaluronzuur en urea. Deze werkstoffen worden door de liposomen opgenomen en in de huid getransporteerd. Dr. Baumann – Liposome Multi Active Camomile Bevat als extra werkstof kamille-olie. Kamille heeft een extra kalmerend effect op de onrustige huid.

Omschrijving:

Liposome Multi active camomile was ons eerste liposomenpreparaat, maar wordt ondertussen als standaardproduct door LIPOSOME MULTI ACTIVE Ceramid vervangen. Kamille heeft wonderbaarlijk kalmerende eigenschappen voor de huid. De vaak geuite vrees voor de allergische werking van kamille is naar onze ervaring niet altijd terecht, temeer omdat het ook van het type kamille en vooral van de zuiverheid van de kamille afhangt.

Een hele reeks wetenschappelijke studies kon overtuigend de vele voordelen van liposomen voor de huid aantonen. Liposomen hydrateren de huid en sluizenandere werkstoffen zoals vitamines in de huid. Door hun hoge gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren (vitamine F) werken ze bovendien uitstekend tegen puistjes en onzuiverheden van de huid. Liposomen zijn een geniale werkstof die door DR. BAUMANN als onontbeerlijk voor een gezonde en doeltreffende huidverzorging wordt gezien.

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

Hoe te gebruiken?

Breng aan op een gereinigde huid een kleine hoeveelheid liposome aan met licht liftende strijkende bewegingen op gezicht en hals. In een effectief resultaat in combinatie met gewenste dag/nacht verzorging.

Verzekerde werking

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat wanneer u uw huid twee maal per dag behandelt met meervoudige liposomen het vochtgehalte van de huid binnen de kortste tijd enorm toeneemt.

 

Fantastische eigenschappen: zowel werk- als transportstof Liposomen zijn huididentieke stoffen, die naast hun hydraterende werking ook een belangrijke transportfunctie hebben. Ze zijn in staat andere huidvriendelijke stoffen (zoals vitamine E, A en D-panthenol) de huid in te sluizen.

 

Uitstekende verdraagbaarheid

De lipidenbouwstenen van meervoudige liposomen komen al van nature in de huid voor als deel van de huidcellen. Daarom worden ze ook zeer goed verdragen. Vanwege het risico ook conserveerstoffen en parfums in de huid te sluizen, is het voor ons vanzelfsprekend deze stoffen niet te gebruiken.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

 

INCI declaration (ingredients):

Aqua, Butylene Glycol, Simmondsia Chinensis Oil, Oenothera Biennis Oil, Urea, Lecithin (and) Alcohol, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Bisabolol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Ormenis Multicaulis Flower Oil, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer, Limonene

 

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Liposome Multi Active Camomile” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.