Beschrijving

DR.Baumann Liposome Multi Active Essential voor de couperose huid.

Deze mooie hoog geconcentreerde liposome beschermt de huid tegen invloeden van het milieu en zorgt voor een zeer sterke hydratatie  en weerstand van de huid. Door de hoge concentratie aan liposomen en laag vetgehalte is dit een ideale liposoom voor een huid met Rosacea.

Dr. Baumann – Liposome Multi Active Essential

Bevat bijzonder hoge concentraties van de belangrijke werkstoffen en zorgt voor een maximale hydratatie van de huid. Bevat een hoge concentratie meervoudige liposomen, teunisbloemolie, jojoba-olie, vitamine A+E, provitamine B5, hyaluronzuur en urea. Deze werkstoffen worden door de liposomen opgenomen en in de huid getransporteerd.

Dr. Baumann – Liposome Multi Active Essential is door zijn laag vetgehalte ook zeer geschikt voor een huid met Rosacea

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

Hoe te gebruiken?

Breng op een gereinigde huid een kleine hoeveelheid van het liposome in licht liftende strijkingen aan op gezicht en hals.

 

Verzekerde werking

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat wanneer u uw huid twee maal per dag behandelt met meervoudige liposomen het vochtgehalte van de huid binnen de kortste tijd enorm toeneemt.

 

Fantastische eigenschappen: zowel werk- als transportstof Liposomen zijn huididentieke stoffen, die naast hun hydraterende werking ook een belangrijke transportfunctie hebben. Ze zijn in staat andere huidvriendelijke stoffen (zoals vitamine E, A en D-panthenol) de huid in te sluizen.

 

Uitstekende verdraagbaarheid

De lipidenbouwstenen van meervoudige liposomen komen al van nature in de huid voor als deel van de huidcellen. Daarom worden ze ook zeer goed verdragen. Vanwege het risico ook conserveerstoffen en parfums in de huid te sluizen, is het voor ons vanzelfsprekend deze stoffen niet te gebruiken.

 

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

 

INCI declaration (ingredients):

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Urea, Lecithin (and) Alcohol, D-mixed-Tocopherols, Sodium Hyaluronate, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Liposome Multi Active Essential” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.