Dr. Baumann – Cream Essential Dry Skin voor droge jonge huid.

Beschrijving

Dr. Baumann – Cream Essential Dry Skin voor de drogere huid. Bevat hogere concentraties van die ingrediënten die echt essentieel zijn voor een goede huidverzorging, waarbij alle andere werkzame ingrediënten lager geconcentreerd zijn. Ideaal voor de verzorging van de jongere huid of voor huiden die gevoelig zijn aan lipiden en hoge concentraties werkstoffen (bijv. bij rosacea).

 

Dr. Baumann – Cream Essential Dry Skin voor droge jonge huid.

Inhoud: 30 ml

 

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

DR. BAUMANN

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

Ingrediënten: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Vegetable Oil, Butylene Glycol, Urea, C18-36 Acid Triglycerides, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Lactic Acid, Magnesium Sulfate

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Cream Essential Dry Skin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.