Dr. Baumann – Cream Essential Dry Skin voor droge jonge huid.

Beschrijving

DR.Baumann- Cream Essential Dry-skin

Intensief voedende en vocht inbrengende  huid crème.

Deze olie in water crème is geschikt voor de zeer gevoelige en droge huid. Door de werkzame stoffen brengt het de huidlipide laag (vocht/vet gehalte) weer in balans en voorkomt het uitdrogen en huidirritatie van de huid

Dr. Baumann – Cream Essential Dry Skin voor de drogere huid. Bevat hogere concentraties van die ingrediënten die echt essentieel zijn voor een goede huidverzorging, waarbij alle andere werkzame ingrediënten lager geconcentreerd zijn. Ideaal voor de verzorging van de jongere huid of voor huiden die gevoelig zijn aan lipiden (huid eigen vetten) en hoge concentraties werkstoffen (bijv. bij rosacea).

Inhoud: 30 ml

BESCHRIJVING:

Rijke maar toch lichte O/W (olie in water) crème zonder parfum met een aangename geur en zonder
chemische conserveringsmiddelen waarbij de houdbaarheid word gewaarborgd. Bevat zeer waardevolle plantaardige en natuurlijke oliën, maar geen minerale oliën en geen dierlijke ingrediënten die wij uit ethische (bio-industrie) en gezondheidsoverwegingen (evt. resten van medicatie en resistentie van bacteriën tegen antibiotica) niet kunnen verantwoorden. Ook vrij van chemische kleurstoffen. Zacht crèmige, volle en intensieve samenstelling. Ideaal voor de veeleisende, gevoelige en droge huid. Intensieve verzorging voor het afvlakken van rimpels.

Hoe te gebruiken:

Zeer geschikt voor de zeer gevoelige, droge huid die weinig werkstoffen kan verdragen. Optimaal voor een 2-fasen verzorging (liposoom met dag/nachtverzorging). Breng op een gereinigde huid eerst een variant van het Liposome Multi active aan en daarover heen de Cream Essentials voor de droge huid. Iedere morgen en avond met cirkelvormige bewegingen verdelen en indien nodig lichtjes inmasseren.

RESULTAAT:  De hydratatie van de huid wordt optimaal. Rimpels verminderen duidelijk.
Beschermt de huid. De gezichtshuid wordt frisser, fluweelzacht, de doorbloeding wordt gelijkmatiger, de huid wordt gezonder en aantrekkelijker. De huid wint haar veerkracht, frisheid en strakheid terug. Ze wordt zichtbaar “jonger”.

 

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

DR. BAUMANN

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

Ingrediënten: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Vegetable Oil, Butylene Glycol, Urea, C18-36 Acid Triglycerides, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Lactic Acid, Magnesium Sulfate

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Cream Essential Dry Skin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.