Dr. Baumann – Cream Essential & Normal Skin is ideaal voor normale tot vette huid  jonge huid

 

Beschrijving

Dr.Baumann – Cream Essential Oily & Normal Skins

Vocht inbrengende huid crème.

Deze licht gewichtige olie in water cremé hersteld het vochtbalans in de huid, waardoor overtollig talg aanmaak en onzuiverheden worden voorkomen.

Dr. Baumann – Cream Essential Oily & Normal Skin voor de normale tot vette huid. Bevat hogere concentraties van die ingrediënten die echt essentieel zijn voor een goede huidverzorging, waarbij alle andere werkzame ingrediënten lager geconcentreerd zijn. Ideaal voor de verzorging van de jongere huid of voor huiden die gevoelig zijn aan lipiden en hoge concentraties werkstoffen (bijv. bij rosacea).

Dr. Baumann – Cream Essential Oily & Normal Skin is ideaal voor normale tot vette huid  jonge huid.

Omschrijving:

Fijne en toch lichte O/W (olie in water ) crème zonder parfum met een aangename geur en zonder chemische
conserveringsmiddelen bij volledige houdbaarheid. Bevat zeer waardevolle plantaardige en natuurlijke oliën, maar geen
minerale oliën en geen dierlijke ingrediënten die wij uit ethische (bio-industrie) en gezondheidsoverwegingen (evt. resten van medicatie en resistentie van bacteriën tegen antibiotica) niet kunnen verantwoorden. Ook vrij van chemische kleurstoffen.
Zacht crèmige, volle en intensieve samenstelling. Ideaal voor de veeleisende, gevoelige en droge huid of gecombineerde huid.

Inhoud: 30 ml

Hoe te gebruiken?

Zeer geschikt voor de zeer gevoelige huid die weinig werkstoffen kan verdragen. Optimaal voor een 2-fasen verzorging (liposoom met dag/nachtverzorging). Breng op een gereinigde huid eerst een variant van het Liposome Multi active aan en daarover heen de Cream Essentials voor de normale en gemende huid. Iedere morgen en avond met cirkelvormige bewegingen verdelen en indien nodig lichtjes inmasseren.

RESULTAAT: De hydratatie van de huid wordt optimaal hersteld. Rimpels verminderen duidelijk.
Beschermt de huid. De gezichtshuid wordt frisser, fluweelzacht, de doorbloeding wordt gelijkmatiger, de huid wordt gezonder en aantrekkelijker. De huid wint haar veerkracht, frisheid en strakheid terug. Ze wordt zichtbaar “jonger”.

 

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

 

Ingrediënten:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Methyl Glucose Sesquistearate, Urea, Lactic Acid, Xanthan Gum

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Huid conditie

Rosacea

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Cream Essential Oily & Normal Skin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.