Jade stenen gezichtroller
Zorg ervoor dat uw Pure Altitude Spa “Bol d’Air Pur” -behandeling langer meegaat of ontdek gewoon thuis alle voordelen van jade.

Deze gezichtsroller is het onmisbare natuurlijke huidverzorgingsaccessoire dat verfrist en ontspant. De koelte van de steen vernauwt de poriën en de massage stimuleert de bloed- en lymfecirculatie in de bovenste lagen van de epidermis.

De huid ziet er zichtbaar uitgerust uit, de bloedsomloop wordt geactiveerd, de teint is helderder.

35,00

Beschrijving

Ontdek alle voordelen van Pure Altitude – Jaderoller bij u thuis.
Jade is een natuursteen die in China wordt beschouwd als een beschermende steen die slechte vibes weghoudt en rustgevende eigenschappen bezit. De jade roller komt uit de traditionele Chinese geneeskunde en wordt al sinds mensenheugenis gebruikt door Chinese keizerinnen om hun jeugdigheid te behouden.
Vandaag de dag is het de natuurlijke huidverzorgingsaccessoire die verfrist, ontlast, verstevigt en ontspant. De koelte van de steen scherpt de poriën aan, vermindert donkere kringen en wallen onder de ogen, verbetert de elasticiteit en versterkt de glans van de huid. De massage stimuleert de bloed- en lymfecirculatie in de bovenste lagen van de opperhuid.
De huid ziet er zichtbaar uitgerust uit, de bloedsomloop wordt geactiveerd, de teint is helderder.
Voor alle huidtypes.
TIPS

De Pure Altitude – Jaderoller moet worden gebruikt op een gehydrateerde huid en het verbetert de effectiviteit van huidbevochtigende producten. Het is daarom essentieel om een oogcontourproduct, een vochtinbrengende crème en / of serum aan te brengen alvorens de massage uit te voeren.

Massage: begin met het gebied rond de ogen en gebruik het kleinste hoofdje. Masseer vervolgens het hele gezicht met het grootste hoofd, in een vloeiende beweging naar boven toe van de nek naar het voorhoofd en naar buiten toe. Herhaal de beweging meerdere keren, gedurende 5 tot 10 minuten.

Zet de Rozenkwartsroller voor gebruik in de koelkast of op wat ijs. Voer de massage ‘s ochtends en’ s avonds uit op een schone huid, na het aanbrengen van een vochtinbrengende crème of lotion om betere resultaten te zien.

Extra informatie

Merken

Pure altitude

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pure Altitude – Jaderoller” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.