Absolution – Skin Saver Hydrating Set

Deze gift set wil je écht graag krijgen (of geven) tijdens de feestdagen! Je vindt in deze mooie & handige toillettas de 5 essentiële producten voor je dagelijkse routine.

reiniging Nettoyant Purete

scrub la crème gommante

serum anti soif

crème santé 

le masque Hydratant

39,95

Beschrijving

Skin Saver Hydrating Set

Deze zeer beperkte editie bevat de perfecte intensieve hydratatie routine voor de zomer in een biologisch katoenen kit. Ideaal voor op vakantie of als je de producten van Absolution wilt proberen. Zolang de voorraad strekt.

Probeer de intensieve hydratatieroutine van Absolution

  1. Reinig met Le Nettoyant Pureté, zachte reinigen

Geen strakheid/droge huid meer naar het reinigen!, zelfs als u een gevoelige huid heeft. Le Nettoyant Pureté lost onzuiverheden en make-up op, reinigt diep, kalmeert en helpt je huid te reguleren.

 

  1. Exfolieer met La Crème Gommante, zachte gezichtsscrub

Gebrek aan uitstraling, puistjes, doffe huid, verlies van stevigheid… Je huid heeft wat beweging nodig! De microkorrels in La Crème Gommante werken om uw huid te stimuleren en de eliminatie- en herstelmechanismen te stimuleren.

 

  1. Hydrateren met Le Sérum Anti-Soif, diep hydraterend serum

Een goed gehydrateerde huid is beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Le Sérum Anti-Soif vult het vochtgehalte van uw huid aan, zodat deze weer zacht en vol aanvoelt, terwijl het perfect mat en fris blijft!

 

  1. Balans met La Crème de Santé, lichtgewicht vocht inbrengende crème

Hydrateert, balanceert en reguleert. La Crème de Santé is rijk aan pre-biotica en plantaardige ingrediënten en voorziet uw huid van ingrediënten die essentieel zijn voor een goede werking en uitstraling. Geschikt voor alle huidtypes.

 

  1. Vul aan met Le Masque Anti-Soif Hydratant, diep hydratatiemasker

Natuurlijke actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur zorgt er voor dat de vochtgehalte mooi op peil komt: lijntjes vervagen, uw huid wordt gladder, voelt prettig aan en ziet er jong en fris uit.

 

Absolution – Skin Saver Hydrating Set

Eco-ontworpen, een lust voor het oog – en voor de planeet!

In lijn met onze vastberadenheid om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, hebben we gekozen voor aluminium buizen voor onze nieuwe reisformaten. Dit materiaal heeft het voordeel dat het oneindig recyclebaar is en de formule perfect beschermt.

 

En hun biologisch katoenen tasje is gemaakt in werkplaatsen die het Bags of Ethics™-label dragen – een positief label dat producten promoot die met de grootste zorg, creativiteit en respect voor de planeet zijn gemaakt.

 

Voor meer informatie over Absolution

Extra informatie

Merken

Absolution

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – Skin Saver Hydrating Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.