Chineese peeling
10 oktober 2020

De Chineese peeling is een natuurlijke peeling en richt zich op pure huidverbetering. Deze kruidenpeeling bevat geen zuren en werkt in op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid.

In tegenstelling tot scrubs die oppervlakkig werken en vanaf de buitenkant dode huidcellen verwijderen, start de Chinees peeling het exfoliatieproces van binnen uit. Net zoals ons lichaam vreemde stoffen afstoot, stimuleren de krachtige 100% natuurlijke ingrediënten de huid om de verstikkende dode huidcellen los te laten en komt er een gezonde nieuwe frisse huid van binnenuit voor terug. De kruidenpeeling werkt zelfs tot 10 dagen na de behandeling intensief door in de huid en activeert in deze dagen de celdeling.

 

Effectief bij:

  • Acne en onzuiverheden
  • Eczeem, rosacea, psoriasis
  • Vochtarme huid, milia
  • Anti-aging, anti rimpel behandeling
  • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vette, glimmende huid
  • Pigment vlekken

 

Welk  resultaat kunt je verwachten van de chineese peeling?

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat.

Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

 

Eenmalige behandeling of kuurverband?

en eenmalige behandeling met de chinees peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.

Maar om (bovenstaande) huidproblemen te verbeteren, is het verstandig om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen.

 

In kuurverband kan de chinees peel 3 maal met een interval van minimaal 7 dagen herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. De huid wordt in deze periode wel gevoeliger en droger. Na het kuurverband kan het resultaat behouden met de chinees peeling door ieder 12 weken te herhalen

 

Thuisverzorging

Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Daarom raden wij altijd goede thuis verzorging aan passend bij het huidtype. Je dient dagelijks een hoge SPF bescherming te gebruiken.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.