Beschrijving

Dr. Baumann – Shower & Bath

Mild reinigende en hydraterende douchegel.

zorgt voor een grondige en zachte milde reiniging van het lichaam.  deze milde douchegel zorgt voor een poriëndiepe reiniging zonder de huid te belasten dit door de huid identieke eigenschappen. Tegelijkertijd wordt de huid ook voelbaar verzorgd met hyaluronzuur en urea.

Dr. Baumann – Shower & Bath Gel is zonder minerale olie en de bekende hoog allergene stoffen als parfum, conserveringsmiddelen en cocamidopropyl betaine.

Verwen uw huid vervolgens met één van de DR. BAUMANN BODY LOTIONS om deze zacht en soepel te houden. Voor de droge tot zeer droge en schilferige huid zijn DR. BAUMANN INTENSIVE LOTION en BODY LOTION SUPER eerder aan te bevelen.

PRODUCTBESCHRIJVING:

Deze shower gel is ontwikkeld voor de dagelijkse lichaamsreiniging en verzorging zonder deze te belasten met
allergenen. De milde op elkaar afgestemde tensidemengeling werkt diep reinigend tot in de porieen, maar heeft een milde reiniging zonder de huid overmatig te ontvetten. Zonder chemische conserveringsmiddelen en zonder parfum met een aangename geur. Bevat hoogwaardige plantaardige en natuurlijke oliën, maar geen minerale oliën en geen dierlijke ingrediënten, die wij uit ethische (bio-industrie) en gezondheidsoverwegingen (evt. resten van geneesmiddelen en resistentieontwikkeling van bacteriën tegen antibiotica) niet kunnen verantwoorden. Ook vrij van chemische kleurstoffen.

Zeer milde en goed te verdragen reiniging voor het hele lichaam. Ook bij droge huidtypes blijft de huid zacht en soepel. Optimaal op de andere reinigings- en verzorgingsproducten afgestemd. Zachte reiniging zonder gevaar voor allergie of gezondheid door parfum en chemische conserveringsmiddelen.

Inhoud: 75 ml en 200 ml

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

DR. BAUMANN

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

 

 

Ingrediënten: Aqua, Sodium Laureth Sulfate(and)Lauryl Glucoside, Urea, Butylene Glycol, Sucrose Cocoate, Laureth-2, Sodium Chloride, Coco-Glucosides(and)Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Ormensis Multicaulis Oil

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Shower & Bath” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.