Beschrijving

Reinigend en stimulerend Dr. Baumann – Foot Bath

is een zacht reinigend en stimulerend voetbad met de verfrissende essentiële oliën tea tree, lavendel eucalyptus en munt. Werkt ontspannend en verfrissend bij vermoeide of branderige voeten.

Dr. Baumann – Foot Bath is zeker een sterke aanraden om te gebruiken als badschuim. Heel zuinig in het gebruik en geeft een heerlijke geur door de badkamer.

PRODUCTBESCHRIJVING: Concentraat uit milde tensiden en etherische oliën zonder chemische conserveringsmiddelen
met volledige houdbaarheid en zonder parfum met een aangename geur. Bevat zeer waardevolle plantaardige en natuurlijke
oliën, maar geen minerale oliën en geen dierlijke ingrediënten, die wij uit ethische (bio-industrie) en
gezondheidsoverwegingen (evt. resten van medicatie en resistentieontwikkeling van bacteriën tegen antibiotica) niet kunnen
verantwoorden. Ook vrij van chemische kleurstoffen. Hygiënische zuivering en verzorging van de voeten. Ideaal als
voorbereiding van de voetverzorging. Geeft onmiddellijk resultaten. Kan ook als badschuim gebruikt worden.

WERKSTOFFEN :Tea Tree olie, Lavendelolie, Eucalyptusolie, Pepermuntolie.

RESULTAAT BIJ REGELMATIG GEBRUIK: Heeft een Hygiënische, zuiverende en verfrissende werking van de voeten en van de lichaamshuid als je dit product als badschuim gebruikt. Mooi om te combineren met de voet verzorgings producten van DR.Baumann

 

 

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

DR. BAUMANN

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Foot Bath (ook als badschuim)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.