Dr. Baumann – Eye Gel is ideaal voor eerste fijne lijntjes en je geen vol gevoel wilt ervaren bij de ogen.

 

Beschrijving

Dr. Baumann – Eye Gel is een ideale, vetvrije, vochtigheidsversterkende en verstrakkende gel voor de huid rond de ogen. Eye gel biedt een optimaal evenwicht tussen werking en verdraagbaarheid. Door de vetvrije samenstelling is de Eye gel, aangebracht op het hele gelaat, ideaal als basis voor make up en voor de overgevoelige huid met rosacea die geen vetstoffen verdraagt.

Dr. Baumann – Eye Gel is ideaal voor eerste fijne lijntjes en je geen vol gevoel wilt ervaren bij de ogen. 

Inhoud: 15 ml

 

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

DR. BAUMANN

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

 

Ingrediënten: Aqua, Butylene Glycol, Urea, Panthenol, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, D-alpha- Tocopheryl Acetate, Glycosphingolipids(and)Phosphosphingolipids, Allantoin, Hyaluronic Acid, Polysorbate 20, Carbomer

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Huid conditie

Eczeem, Rosacea

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Eye Gel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.