Dr. Baumann – Eye Gel is ideaal voor eerste fijne lijntjes en je geen vol gevoel wilt ervaren bij de ogen.

 

Beschrijving

Dr. Baumann – Eye gel

Verstrakkende en verstevigende oog gel.

Deze milde verstrakkende , verstevigende en verzorgende oog gel is ideaal bij het gebruik van oog make-up of lenzen. Door de vetvrije substantie loopt het niet uit in de ogen en blijft je oogmake-up goed zitten.

Dr. Baumann – Eye Gel

is een ideale, vetvrije, hydraterende en verstrakkende ooggel voor de huid rond de ogen. Eye gel biedt een optimaal evenwicht tussen werking en verdraagbaarheid. Door de vetvrije samenstelling is de Eye gel, aan te raden op het hele oogopslag als basis voor je oog-make-up. Ook geschikt voor de overgevoelige huid die geen vetstoffen kan verdragen.

Dr. Baumann – Eye Gel is ideaal voor eerste fijne lijntjes en als je geen vol gevoel wilt ervaren bij de ogen. 
Omschrijving:

Is een stabiele Gel zonder chemische conserveringsmiddelen waarbij de houdbaarheid word gewaarborgd. Zonder toevoeging van parfum met een aangename geur. Bevat zeer waardevolle plantaardige lipiden, maar geen minerale oliën en geen dierlijke ingrediënten, die wij uit ethische (bio-industrie) en gezondheidsoverwegingen (evt. resten van medicatie en resistentieontwikkeling van bacteriën tegen antibiotica) niet kunnen verantwoorden. Ook vrij van chemische kleurstoffen. Voor de behandeling van huidzones rond de ogen. Vocht inbrengend, maakt niet vet. Duidelijke vermindering van rimpeltjes rond de ogen.

WERKSTOFFEN : Ceramides, Hyaluronzuur, Ureum, Panthenol, Allantoïne, Vitamine E

Inhoud: 15 ml

Hoe te gebruiken:

Elke morgen en avond op de gereinigde huid rond de ogen met cirkelvormige bewegingen verdelen en 1-2
minuten licht inmasseren. Mag enkel samen met andere gezichtsverzorgingsproducten van DR. BAUMANN gebruikt worden. De huid rond de ogen is zeer dun en er moet dus zeer weinig gebruikt worden. Indien na gebruik wat schraalheid of irritatie van de huid zou optreden is dit zo goed als zeker geen allergische reactie, maar een extreme gevoeligheid van de huid. In dat geval kan het beter zijn een nog lichtere ureumloze substantie te gebruiken, met name de DR. BAUMANN jojoba ampul en deze door zeer zachtjes aan te tippen op te brengen.

RESULTAAT: Duidelijke vermindering van rimpels rond de ogen. Beschermt de huid tegen
uitdroging. De huid wordt strakker, steviger en gladder. Perfecte aanvulling op de DR. BAUMANN gezichtsverzorging. Bijzonder mild en goed te verdragen op de gevoelige huid rond de ogen. Geen gevaar voor allergie door dat er geen parfum en chemische conserveringsmiddelen zijn toegevoegd.

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

DR. BAUMANN

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

 

Ingrediënten: Aqua, Butylene Glycol, Urea, Panthenol, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, D-alpha- Tocopheryl Acetate, Glycosphingolipids(and)Phosphosphingolipids, Allantoin, Hyaluronic Acid, Polysorbate 20, Carbomer

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Huid conditie

Eczeem, Rosacea

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Eye Gel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.