Beschrijving

Dr.Baumann- Eye Cream

Anti-rimpel oog crème.

Deze zachte en milde oog crème voorkomt de eerste lijntjes rond de ogen en vult bestaande lijntjes op door de vocht inbrengende werkstoffen.

Dr. Baumann – Eye Cream

is een milde en verzachtende oogcrème voor elk huidtype op basis van jojobaolieVitamine E beschermt en D-panthenol, allantoïne en vitamine A regenereren. Hyaluronzuur en urea zorgen voor een optimaal vochtigheidsgehalte en een opleving van de huid rond de ogen. Fijne lijntjes rond de ogen worden effectief tegen gegaan.

Dr. Baumann – Eye Cream is mooie oog crème voor beginnende lijntjes.

Omschrijving:

Milde en toch zeer waardevolle emulsie zonder parfum met een aangename eigen geur en
zonder chemische conserveringsmiddelen met volledige houdbaarheid. Bevat zeer waardevolle natuurlijke en plantaardige oliën, maar geen minerale oliën en geen dierlijke ingrediënten, die wij uit ethische (bio-industrie) en
gezondheidsoverwegingen (evt. resten van medicatie en resistentieontwikkeling van bacteriën tegen antibiotica) niet kunnen verantwoorden. Ook vrij van chemische kleurstoffen. Zacht crèmige samenstelling. Ideale bescherming en verzorging voor de gevoelige huid rond de ogen. Vermindering van rimpeltjes rond de ogen.

Hoe te gebruiken?

Elke morgen en avond op de gereinigde huid rond de ogen met cirkelvormige bewegingen verdelen en 1-2
minuten licht inmasseren. Mag enkel samen met andere gezichtsverzorgingsproducten van DR. BAUMANN gebruikt worden. De huid rond de ogen is zeer dun en er moet dus zeer weinig gebruikt worden. Indien na gebruik wat schraalheid of irritatie van de huid zou optreden is dit zo goed als zeker geen allergische reactie, maar een extreme gevoeligheid van de huid. In dat geval kan het beter zijn een nog lichtere ureumloze substantie te gebruiken, met name de DR. BAUMANN jojoba ampul en deze door zeer zachtjes aan te tippen op te brengen.

inhoud: 15 ml

RESULTAAT: Vermindering van de rimpeltjes rond de ogen. Beschermt de huid tegen
cel veranderingen van de huid door Uv-straling. De huid wordt strakker, vaster en gladder. Perfecte aanvulling op de DR. BAUMANN gezichtsverzorging. Bijzonder mild en goed te verdragen op de gevoelige huid rond de ogen. Zonder gevaar voor allergie door parfum en chemische conserveringsmiddelen.

WERKSTOFFEN: Jojobaolie, Vitamine E, Vitamine A, Vitamine C, D Panthenol, Melkzuur, Natrium-Lactaat, Allantoïne,
Ureum.

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

DR. BAUMANN

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

 

Ingrediënten: Aqua, Simmondsia Californica Oil, Butylene Glycol, Panthenol, Urea, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Cetyl Dimethicone Copolyol, D-mixed- Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Allantoin, Sodium Chloride, Hydroxyoctacosanyl Hydroxystearate

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Eye Cream” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.