voor een sprankelende glans
REVITALISEERT, HYDRATEERT, EGALISEERT DE TEINT

40,00

Beschrijving

Revitaliserend en antioxiderend botanisch water

L’Essence Botanique ÉCLAT hydrateert, egaliseert en revitaliseert de vermoeide huid. Gebruik het zowel ‘s ochtends als ‘s avonds om je huid voor te bereiden voordat je je huidverzorgingsroutine aanbrengt, en om de opname van actieve ingrediënten te optimaliseren.

Hydrateert, revitaliseert, verstevigt.

Hoe te gebruiken?

L’Essence Botanique ÉCLAT is perfect om ‘s ochtends te gebruiken, om je huid zachtjes te stimuleren en klaar te maken voor de drukke dag die voor je ligt. ‘s Avonds kun je het gebruiken na je reinigingsroutine, zodat je huid perfect is voorbereid op je nachtelijke huidverzorgingsproducten.

Giet een paar druppels in de palm van je hand en breng vervolgens aan op het gezicht. Gebruik je handpalmen om het lichtjes in de huid te drukken. De warmte van je handen zorgt ervoor dat het gemakkelijker wordt opgenomen. Vervolg met uw gebruikelijke huidverzorgingsroutine.

 

Absolution – L’Essence Botanique ÉCLAT is perfect om de huid te verwennen, geeft hydratatie en glans, en stimuleert tegelijkertijd de celvernieuwing. Hiervoor is de essence geformuleerd met 17 actieve ingrediënten die zorgvuldig zijn samengebracht om in synergie te werken.

Rozenbottel, wortel, rozenwortel (rhodiola)
99% natuurlijke oorsprong, 60% biologisch

Belangrijkste werkingen
Helpt cellen te regenereren en de huid goed soepel te behouden met rozenbottelolie, die 80% meervoudig onverzadigde vetzuren bevat, waaronder omega 3 en 6. De olie verstevigt en geneest dankzij het gehalte aan transretinoïnezuur, een natuurlijk vitamine A-derivaat. Rozenbottelolie is hét middel tegen zonnebrand, droge huid en de tekenen van tijd.

Helpt de teint te zuiveren met wortel hydrosol, gewonnen uit de zaden van de plant en veel gebruikt bij detox-behandelingen. Het bevordert de celgroei, helpt weefsels strakker te worden en kan de geïrriteerde huid verzachten. Verhoogt de weerstand tegen chemische, fysische en biologische agressors met rozenwortel (rhodiola), een adaptogene plant die het aanpassingsvermogen van het lichaam ondersteunt. Bij gebruik heeft het een normaliserende werking en helpt het bij het corrigeren van onevenwichtigheden door stress. Omdat onze huid bedekt is met neurotransmitters (je kunt het bijna beschouwen als een verlengstuk van de hersenen), hebben de harmoniserende eigenschappen van Rhodiola ook bij uitwendig gebruik effect: ze leiden tot een vermindering van onzuiverheden, een meer gelijkmatige teint en een verbeterde zachtheid van de huid.

Multifunctionele huidverzorging met een hybride textuur … Absolution – L’Essence Botanique ÉCLAT hebben alles om van te houden!

 

Tip: Deze gaat uitstekend met de Baume Celesté als reiniger!

FAQ

Voor welk huidtype is de l’Essence Botanique Eclat het meest geschikt?

Het is ideaal voor de huid zonder vitaliteit, uitstraling en de droge, gevoelige huid.

Wat is een essentie?

Een essence is een vorm van schoonheidswater die sterk geconcentreerd is aan actieve ingrediënten en toch licht blijft. Gebruikt na een toner en vóór een serum, levert het een hoge dosis vocht en gerichte behandelingen aan de onderste lagen van de huid, waardoor de effectiviteit van volgende behandelingen toeneemt.

Kan ik het ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken?

Ja, natuurlijk kan dat! ‘s Ochtends is het ideaal om de huid te stimuleren. ‘s Avonds voltooit het de reiniging en bereidt het de huid voor op de behandeling.

Hoe kan ik het in mijn routine opnemen?

U kunt de l’Essence Botanique Eclat aanbrengen net na het reinigen van uw huid of het aanbrengen van uw toner en voor het aanbrengen van uw huidverzorgingsproducten. Het zal de effectiviteit van volgende behandelingen vergroten. Dit is het principe van Aziatische gelaagdheid: we vermenigvuldigen de stappen om de huid beter te hydrateren. Als je La Brume Systémique al gebruikt, breng dan ‘s ochtends de Brume aan en ‘s avonds de Essence.

Kan ik het gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

L’Essence Botanique Eclat bevat essentiële oliën. Ook al is de dagelijkse hoeveelheid erg klein, elke zwangerschap is uniek en het is het beste om uw arts om advies te vragen en hem/haar de lijst met ingrediënten van het product te geven om geen risico’s te nemen.

 

 

Extra informatie

Merken

Absolution

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – L’Essence Botanique ÉCLAT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…