olie-in-gel gezichtsreiniger
blue tansy, kokos, chaulmoogra
REINIGT, HERSTELT, REGULEERT

34,00

Beschrijving

Kalmerende make-up remover balsem

Le Baume Céleste reinigt, verwijdert make-up, kalmeert de reactieve huid, helpt kleine onvolkomenheden te corrigeren en de teint te egaliseren, verwent en voedt de droge huid.

Reguleert, Verwijdert make-up.

Hoe te gebruiken?

Masseer over het hele gezicht en de ogen en spoel daarna af met water. Le Baume Céleste verandert in een melkachtige lotion en verwijdert alle make-up, zelfs waterproof.

Voor degenen die graag dubbel reinigen, is Le Baume Céleste ideaal als eerste stap, gevolgd door Le Nettoyant Purete of La Creme Douce Démaquillante.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat we je aanraden om deze reinigingstijd te combineren met een snelle meditatiesessie… Een pauze van vijf minuten is voldoende om de voordelen van dit product te vergroten.

Absolution – Le Baume Céleste is een .

heilzame combinatie van 27 natuurlijke en biologische oliën en bloemextracten.

Gemaakt met een uitzonderlijke mix van Blue Tansy, kokosolie, chaulmoogra-olie en 12 zeer waardevolle botanische werkstoffen. Deze heerlijke, meditatieve afsluiting van de dag doet wonderen voor uw huid!

Reinigt, kalmeert, corrigeert en verwent Le Baume Céleste is net zo mild voor uw huid als voor uw geest. Met de zachtste aanraking en in een enkele stap verwijdert deze olie-in-gel gezichtsreiniger alle sporen van vervuiling die zich op uw huid hebben opgestapeld. De ultrazachte formule reinigt, verwijdert make-up (zelfs waterproof), kalmeert uw (reactieve) huid, helpt bij het corrigeren van kleine onvolkomenheden en het egaliseren van uw teint, verwent en voedt uw huid … ja,Absolution – Le Baume Céleste doet het allemaal en dat in slechts enkele minuten. Uw huid voelt kalm aan, klaar voor een ontspannen nacht. Ook in de ochtend geeft het de huid een frisse, egale teint! Klaar voor een nieuwe dag.

FAQ

Voor welke huidstemming is le Baume Céleste het meest geschikt?

Het is geschikt voor alle huidstemmingen, en vooral als je een gecombineerde, vette of onzuivere huid hebt.

Is le Baume Céleste effectief met waterproof make-up?

Ja, de olieachtige textuur verwijdert alle soorten make-up, zelfs waterproof.

Hoeveel moet ik gebruiken?

Een hoeveelheid ter grootte van een erwt is voldoende, zorg ervoor dat je het goed tussen je handen verwarmt voordat je je gezicht ermee masseert.

Kan ik het ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken?

Bij Absolution zullen we altijd een dieptereiniging alleen ‘s avonds aanbevelen. ‘s Ochtends spoel je je gezicht af met schoon water en breng je een toner zoals La Brume Systémique aan.

Waarom kiezen voor le Baume Céleste?

Het is onze meest effectieve make-up remover voor waterproof make-up en laat de huid zacht en gevoed aanvoelen. Je kunt het ook een paar minuten laten intrekken als je huid gevoelig/reactief is. De Blue Tansy is een zeer rustgevend ingrediënt en zal je huid kalmeren.

Kan ik het gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Le Baume Céleste bevat essentiële oliën. Hoewel de dagelijkse hoeveelheid erg klein is, is elke zwangerschap uniek en is het het beste om uw arts om advies te vragen en hem de lijst met ingrediënten te geven om elk risico te vermijden.

 

100% natuurlijke oorsprong
69% biologisch

Extra informatie

Merken

Absolution

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – Le Baume Céleste” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…