Face sculpting - Buccal massage
22 september 2022

Wij  hebben een nieuwe behandeling Face sculpting – Buccal massage bij nature Skins .  En het is echt iets nieuws in Nederland.

Wil jij een alternatief voor chirurgische ingrepen en injecties,  Wij hebben een nieuwe behandeling die op een holistische manier  maar zeer effectief werkt.  En je ziet al verschil na een behandeling.

Hoe werkt het?

Buccale massage werkt gelijktijdig aan de binnenkant van het gezicht, door de mondholte en aan de buitenkant van het gezicht. Hierdoor kunnen diepere lagen van het spierweefsel worden bereikt en aangepakt. De specifieke bewegingen van deze massage helpen de spieren te stimuleren en opnieuw te trainen om een meer liftend effect op het gezicht te bevorderen en de spierelasticiteit te verbeteren. Het helpt de spanning in zowel de diepe als de oppervlaktegebieden van de spieren te ontspannen, wat een natuurlijkere gezichtshouding bevordert.

Super strakke spieren kunnen een gezonde bloedstroom remmen, wat de voedingsstoffen en zuurstof die de spieren voeden en ondersteunen kan verminderen. Het kan ook de afvalstoffen in dat gebied beperken, wat kan leiden tot wallen, hangend, verslapping en een doffe huidskleur . Met veel lymfeklieren in de wangen, kaak en nek, verbetert buccale gezichtsmassage ook de lymfestroom om gezwollen ogen, donkere kringen en slappe huid te verminderen.

de Face sculpting – Buccal massage geeft de huid daarom volume, souplesse en ontspanning. De spieren van de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd worden volledig manueel los gemasseerd. Wat deze zeer populaire massage nog specialer maakt is het masseren van de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren.

Effecten :

 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
 • Verbetert de spiertonus van het gezicht
 • Diepe ontspanning van de gezichtsspieren en vermindering van fijne lijntjes (ook rond de lippen)
 • Herstelt de natuurlijke houding van het gezicht
 • Verbeter de bloedsomloop in het gezicht voor een gezonde gloed
 • Ontspan strakke spieren van de kaak.
 • Vermindert wallen
 • Verbeter de kaaklijn.
 • Verbetert de teint/kleur.
 • Verminder hoofdpijn en migraine door clinchen
 • Verwijdering van emotionele blokkades en verbetert het welzijn

Behandeling Los of in Kuur verband.

Voor optimaal resultaat zijn meerdere face sculpting / buccal massage nodig.

Maar je ziet ook al echt na 1 behandeling resultaat

Maar naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld, meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit een keer per week een face sculpting / buccal massage gedurende zes weken.

boek nu snel u behandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.