Dr. Baumann – Eye make-up remover verwijdert ook waterproef make-up.

Beschrijving

Dr.Baumann- Eye make-up remover

Milde en zachte oog make-up reiniger.

Deze zachte/ milde verzorgende oog make-up reiniger is geschikt voor alle huidtype. Door de verzachtende & verzorgende werkstoffen van Vit-E en Ureum is het ook zeer geschikt voor de meest gevoelige huid rond de ogen.

Omschrijving:

Extreem milde en zachte reiniging voor het verwijderen van make-up rond de ogen. Met een
gelijktijdig reinigende en verzorgende werking, zonder chemische conserveringsmiddelen met volledige houdbaarheid en
zonder parfum met een aangename geur. Bevat zeer waardevolle plantaardige en natuurlijke oliën, maar geen minerale
oliën en geen dierlijke ingrediënten, die wij uit ethische (bio-industrie) en gezondheidsoverwegingen (evt. resten van
medicatie en resistentieontwikkeling van bacteriën tegen antibiotica) niet kunnen verantwoorden. Ook vrij van chemische
kleurstoffen. Bevat Macadamiaolie, waardoor de huid terug vet wordt. Ook meermaals herhaalde wasbeurten drogen de huid niet uit.

Dr. Baumann – Eye make-up remover voor het veilig verwijderen van make up. Met milde, verzorgende ingrediënten voor een optimaal maar zacht resultaat.

Dr. Baumann – Eye make-up remover verwijdert ook waterproef make-up.

Inhoud: 75ml

Hoe te gebruiken?

Eye Make Up Remover op een watje aanbrengen en er de huid rondom de ogen mee reinigen. Nareinigen met een DR.BAUMANN Tonic Lotion (niet aan te raden bij de hele gevoelige oog huid).

Belangrijk: de reinigings- en verzorgingsproducten zijn op elkaar afgestemd en mogen dus enkel in combinatie gebruikt worden.

Bijzonder mild en goed te verdragen. Optimaal op de andere reinigings- en verzorgingsproducten afgestemd. Optimale reiniging van de ogen zonder gevaar voor allergie en gezondheid door parfum en chemische conserveringsmiddelen.

WERKSTOFFEN : Verzorgende natuurlijke olie, Vitamine E, Ureum.

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

DR. BAUMANN

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huid barrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

 

Ingrediënten: Aqua, Ethylhexyl Cocoate, Oleyl Erucate, Butylene Glycol, Sucrose Stearate, Urea, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Aqua (and) Disodium Cocoyl Glutamate (and) Sodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, D-mixedTocopherols, Lactic Acid, Allantoin, Stearyl Alcohol, Xanthan Gum

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Eye make-up remover” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.