Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Anti-kloven creme CHAPS CREAM 

Dr. Baumann – Chaps Cream  is een rijke anti-klovencrème met sheabutter, jojobaolie, ureum en vitamine C. Zeer effectief bij een verhoornde, gebarsten en ruwe voethuid maar ook werkzaam bij kloofjes en scheurtjes aan de handen of elders op het lichaam. Een weldaad bij een uitgebreide voet- of handmassage.

PRODUCTBESCHRIJVING : Waardevolle olie in water crème zonder chemische conserveringsmiddelen bij volledige houdbaarheden zonder parfum met een aangename geur. Bevat zeer hoogwaardige plantaardige en natuurlijke oliën, maar geen minerale oliën en geen dierlijke ingrediënten, die wij uit ethische (bio-industrie) en gezondheidsoverwegingen (evt. resten van medicatie en resistentieontwikkeling van bacteriën tegen antibiotica) niet kunnen verantwoorden. Ook vrij van chemische kleurstoffen. Ideale bescherming en verzorging voor de sterk verhoornde, gebarsten, droge en ruwe huid van de voeten én de handen.

 

WERKSTOFFEN Sheabutter, Jojobaolie, Ureum, Vitamine C, Eucalyptusolie

GEBRUIK :

Na het wassen in DR. BAUMANN FOOT BATH de voeten afdrogen en CHAPS CREAM rijkelijk aanbrengen en
grondig inmasseren. Ook voor de handen met kloven. Kan ook als masker bij een extreem schilferige huid.

RESULTAAT: De huid van de voeten of handen wordt zacht en soepel. Ruwe en gebarsten
huid van de voeten of handen wordt opnieuw glad.  Droge en gebarsten huid van de voeten wordt opnieuw glad en soepel. Er werden hoogwaardige oliën gebruikt zoals bij gezichtsverzorgingspreparaten. Ook zeer aan te raden bij psoriasis en eczeem.

 

TIP:  Heb je last van psoriasis gebruik dan Dr. Baumann – Chaps Cream op de plekken waar u last hebt waardoor de huid rustiger word.

Inhoud: 75ml

 

Wilt u de prijzen van dit product zien Login met u eigen account.

Klik hier voor account aan te maken

 

DR. BAUMANN

De natuur van de huid als voorbeeld Met de DR. BAUMANN verzorging verwent u uw huid met precies die stoffen die al van nature in uw huid voorkomen en daardoor zeer goed verdragen worden. Wij stellen in het belang van de gezondheid van uw huid veel hogere kwaliteitseisen.

Zekerheid door natuurlijke werkstoffen:

Dr. Baumann producten bevatten waardevolle plantaardige natuuroliën in plaats van minerale oliën zoals paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Minerale oliën worden door hun lage kostprijs zeer vaak in cosmetische producten gebruikt. In de gebruikelijke hogere concentraties vormen ze echter een film op de huid die het herstel van de natuurlijke huidbarrière kan afremmen of verhinderen.

Indien met deze verzorging op basis van minerale olie wordt gestopt kan de huid aanvankelijk uitgedroogd en schraal aanvoelen. Soms vertoont ze een tijd rode vlekjes, puistjes en jeukerigheid. Het is van belang dat u beseft dat de oorzaak hiervan bij de vorige producten ligt. De huid is uit balans. Het is noodzakelijk dat uw huid de tijd krijgt om zich van de opgelopen schade te herstellen. Zet daarom de verzorging met natuurlijke producten zeker verder. Uw huid zal na de noodzakelijke hersteltijd terug voldoende vocht opnemen en haar natuurlijke zachtheid en balans naar best vermogen.

Meer informatie over Dr. Baumann Classic lijn 

Extra informatie

Merken

Dr. Baumann

Huid conditie

Psoriasis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr. Baumann – Chaps Cream” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.