17,00

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Over beMineral lipstickpencils

Je lippen perfect omlijsten en in één beweging van een stralende en lang aanhoudende kleurglans voorzien? Het kan met de nieuwe Lipliner Pencils en Lipstick Pencils van beMineral®! De gladde textuur van deze hoogwaardige lippotloden laat zich zacht en nauwkeurig aanbrengen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige kleur, maar verzorgt en hydrateert de lippen ook optimaal.

De nieuwe beMineral lipstickpencils zijn ontwikkeld met speciale aandacht voor de gezondheid van de huid. Deze royale lippotloden onderscheiden zich door hun romige en volle textuur en zijn voorzien van rijke kleurpigmenten. De Lipstick Pencils zorgen voor een lange houdbaarheid. Ze zijn verrijkt met Vitamine E en zijn vrij van parabenen. Deze nieuwe lippotlodencollectie is verkrijgbaar in de kleuren Brazil, Bright Baby Pink, Dusty Rose, Coral Red en Bright Orange.

Om de lippen te omranden met een strak en nauwkeurig aan te brengen liplijntje dat langdurig blijft zitten, zijn er van beMineral® de speciale nieuwe Lipliner Pencils. Deze hoogwaardige lippotloden zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Adorable, Romantic, Magenta en Orange Matt

100% natuurlijke mineralen

De beMineral lipstickpencil mineralen komen uit de natuur en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden deze bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. De kleuren worden versterkt door ze te mengen met verschillende percentages van de mineralen IJzeroxide, Mica en Titaniumdioxide.

beMineral® gebruikt deze ingewikkelde, tijdrovende procedures om de meest zuivere en natuurlijke creaties te kunnen samenstellen. Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor de beMineral® mineralen niet alleen prettig aanvoelen op de huid, maar bovendien ook zeer zuinig zijn in gebruik.

Eigenschappen

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Op basis van natuurlijk oliën en mineralen
  • Proefdiervrij
  • Parfumvrij
  • Vrij van parabenen
  • Verzorgend met Vitamine E
  • Romig en zacht zoals een lipstick
  • Rijke kleurpigmenten
  • Blijft 24 uur zitten
  • Gebruiksvriendelijk

Deze hoogwaardige lippotloden zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Adorable, Romantic, Magenta, bright orange, coral red, dusty roze, bright baby en brazil 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “beMineral lipstickpencils” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.