Voor pure zuiverheid
ZUIVERT, BRENGT IN BALANS, VERNAUWT DE PORIËN

40,00

Beschrijving

Botanisch water balanceren en zuiveren

L’Essence Botanique PURETÉ helpt de huid te reguleren en onzuiverheden te bestrijden. 12 zorgvuldig samengestelde actieve ingrediënten werken in synergie samen om het evenwicht van uw huid te herstellen

Reguleert, Toont.

Hoe te gebruiken?

Breng een kleine hoeveelheid aan in de palm van je handen en breng het vervolgens aan door je handpalmen lichtjes over je hele gezicht te drukken. De warmte van je handpalmen zorgt ervoor dat het in je huid wordt opgenomen.

We raden aan om L’Essence Botanique ‘s ochtends te gebruiken om je huid een boost te geven en te zuiveren voordat je aan een lange dag begint. Je kunt het ook ‘s avonds, na het reinigen, gebruiken om te genieten van een ontspannend, rustgevend huidverzorgingsmoment. Vervolg met uw gebruikelijke huidverzorgingsroutine.

Belangrijkste werkingen:

Absolution – L’Essence Botanique Pureté verzacht en kalmeert de huid met hennepolie, rijk aan omega 3 en 6. Deze vetzuren spelen een belangrijke rol in de functie van de huidbarrière. Hennepolie is geclassificeerd als een ‘droge olie’ en wordt zeer gewaardeerd om zijn niet-vette textuur. Deze olie wordt ook gebruikt vanwege zijn vermogen om de microcirculatie te verhogen en zo roodheid te verminderen.
Bestrijdt onzuiverheden met kliswortel, rijk aan tannines, slijmstof (mucilage) en polyacetylenen.

Tannines hebben een adstringerende werking en helpen de poriën samen te trekken en de talgproductie te reguleren. In combinatie met polyacetylenen stimuleren ze de microcirculatie en bestrijden ze bacteriële aanvallen effectief. Tegelijkertijd helpt slijmstof de geïrriteerde huid te kalmeren en de bovenste lagen van de opperhuid te hydrateren.

Het werkt zuiverend, samentrekkend en verzachtend met mirte, oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse Zee-bekken en sinds de tijd van het oude Rome beschouwd als een heilige struik. Mirte was – en is nog steeds – een veelgebruikt ingrediënt in de traditionele geneeskunde.
Het helpt om de huid te ontdoen van onzuiverheden, in balans te houden, de poriën samen te trekken en de vitaliteit te stimuleren.

Gaat goed samen met de Le Nettoyant Pureté

Multifunctionele huidverzorging met een hybride textuur … Les Essences Botaniques hebben alles om van te houden!

hennep, klis, mirte
100% natuurlijke oorsprong, 48% biologisch

FAQ

Voor welk huidtype is l’Essence Botanique Pureté het meest geschikt?

Het is ideaal voor de gemengde, vette en onzuivere huid.

Wat is een essentie?

Een essence is een vorm van schoonheidswater die sterk geconcentreerd is aan actieve ingrediënten en toch licht blijft. Gebruikt na een toner en vóór een serum, levert het een hoge dosis vocht en gerichte behandelingen aan de onderste lagen van de huid, waardoor de effectiviteit van volgende behandelingen toeneemt.

Kan ik het ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken?

Ja, natuurlijk kan dat! ‘s Ochtends is het ideaal om de huid zachtjes te stimuleren en voor te bereiden op een drukke dag. ‘s Avonds voltooit het het reinigingsproces en bereidt het uw huid voor op de behandelingen.

Hoe kan ik het in mijn routine opnemen?

U kunt Essence Botanique Pureté aanbrengen direct na het reinigen of tonifiëren en voor het aanbrengen van uw huidverzorgingsproducten. Het zal de effectiviteit van volgende huidverzorgingsproducten verhogen. Dit is het principe van Aziatische gelaagdheid: we vermenigvuldigen de stappen om de huid beter te hydrateren. Als je La Brume Systémique al gebruikt, breng dan ‘s ochtends de Brume aan en ‘s avonds de Essence.

Extra informatie

Merken

Absolution

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – L’Essence Botanique Pureté” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…