Voor pure zuiverheid
ZUIVERT, BRENGT IN BALANS, VERNAUWT DE PORIËN

40,00

Beschrijving

Absolution – L’Essence Botanique Pureté hydrateert, helpt de huid te reguleren en bestrijdt onzuiverheden – in één stap. Hiervoor werken 12 zorgvuldig gecombineerde actieve ingrediënten in synergie om het evenwicht van de huid te herstellen.

 

Belangrijkste werkingen:

Absolution – L’Essence Botanique Pureté verzacht en kalmeert de huid met hennepolie, rijk aan omega 3 en 6. Deze vetzuren spelen een belangrijke rol in de functie van de huidbarrière. Hennepolie is geclassificeerd als een ‘droge olie’ en wordt zeer gewaardeerd om zijn niet-vette textuur. Deze olie wordt ook gebruikt vanwege zijn vermogen om de microcirculatie te verhogen en zo roodheid te verminderen.
Bestrijdt onzuiverheden met kliswortel, rijk aan tannines, slijmstof (mucilage) en polyacetylenen.

Tannines hebben een adstringerende werking en helpen de poriën samen te trekken en de talgproductie te reguleren. In combinatie met polyacetylenen stimuleren ze de microcirculatie en bestrijden ze bacteriële aanvallen effectief. Tegelijkertijd helpt slijmstof de geïrriteerde huid te kalmeren en de bovenste lagen van de opperhuid te hydrateren.

Het werkt zuiverend, samentrekkend en verzachtend met mirte, oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse Zee-bekken en sinds de tijd van het oude Rome beschouwd als een heilige struik. Mirte was – en is nog steeds – een veelgebruikt ingrediënt in de traditionele geneeskunde.
Het helpt om de huid te ontdoen van onzuiverheden, in balans te houden, de poriën samen te trekken en de vitaliteit te stimuleren.

Gaat goed samen met de Le Nettoyant Pureté

Multifunctionele huidverzorging met een hybride textuur … Les Essences Botaniques hebben alles om van te houden!

hennep, klis, mirte
100% natuurlijke oorsprong, 48% biologisch

Extra informatie

Merken

Absolution

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – L’Essence Botanique Pureté” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…