Absolution Le Gua Sha

Rozenkwarts steen
Stimuleert
Masseert
Activeert

29,95

Beschrijving

Absolution – Le Gua Sha

Absolution – Le Gua Sha is een traditionele medische behandeling uit China, en wordt al eeuwenlang toegepast. Het draait om het ‘schrapen’ van de huid met bijvoorbeeld een glad geslepen steen.

Als je jezelf een gua sha-massage geeft, schraap je eigenlijk al het water en lymfevocht onder je huid naar de randen van je gezicht en trek je het zo naar je nek om het af te voeren. Daarnaast zet het het bloed onder je huid in beweging, waardoor je na een gua sha-sessie een volle en stevige huid tovert.

 

Absolution – Le Gua sha

Gua Sha betekent letterlijk ‘schrapen van ziekten door gestagneerde energie’. Een Chinese massagetechniek waarbij er zacht met stenen over de huid wordt geschraapt. Met deze methode kun je hetzelfde anti-aging effect krijgen als met de roller. De Gua Sha schraper werkt nog iets sterker.

 

Alles maar dan ook echt álles in het universum bestaat uit energie. Ieder mens is opgebouwd uit atomen en moleculen die trillingen van verschillende frequenties hebben. Hetzelfde geldt voor ‘vaste’ objecten, zoals een tafel of een kast: ook die bestaan uit energie in de vorm van trillingen. Vanwege de bijzondere samenstelling van kristallen en edelstenen – en omdat ze rechtstreeks uit de aarde komen – hebben ze trillingen van een hogere frequentie. Hierdoor geven ze  een heel sterke, pure energie af. Maar hoe kunnen edelstenen mij dan helpen in mijn beauty regime en wat voor voordelen heeft dit voor mijn huid?

 

De oude Egyptenaren geloofde al dat edelstenen een heilzame werking kunnen hebben op onze huid, zo gaat het verhaal dat de godin Isis langs de nijl zocht naar edelstenen en deze gebruikte om haar gezicht te masseren.

 

Wat zijn de voordelen  

verbetert bloedcirculatie – brengt zuurstof naar je huid – je huid krijgt een mooiere teint

zorgt dat serum, olie of crème beter wordt opgenomen

verkleint grove poriën

voert afvalstoffen af

ontspant je huid

stimuleert aanmaak van collageen (weinig collageen = diepe rimpels)

stimuleert de aanmaak van elastine, wat een stevigere huid geeft

vermindert fijne lijntjes

reduceert vochtophopingen of donkere kringen onder je ogen

vermindert ontstekingen

kan spanningshoofdpijn verminderen door over de slapen te rollen

vol met essentiële mineralen als silicium, magnesium, ijzer

 

Extra informatie

Merken

Absolution

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – Le Gua Sha” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.