Absolution Le Gua Sha

Rozenkwarts steen
Stimuleert
Masseert
Activeert

29,95

Beschrijving

Absolution – Le Gua Sha

Gemaakt van rozenkwarts, met kalmerende eigenschappen, is onze Le Gua Sha een massagetool die ideaal is om de bloedsomloop te stimuleren, de celvernieuwing van de huid te stimuleren en je glans terug te brengen!

Absolution – Le Gua Sha is een traditionele medische behandeling uit China, en wordt al eeuwenlang toegepast. Het draait om het ‘schrapen’ van de huid met bijvoorbeeld een glad geslepen steen.

Als je jezelf een gua sha-massage geeft, schraap je eigenlijk al het water en lymfevocht onder je huid naar de randen van je gezicht en trek je het zo naar je nek om het af te voeren. Daarnaast zet het het bloed onder je huid in beweging, waardoor je na een gua sha-sessie een volle en stevige huid tovert.

 

Absolution – Le Gua sha

Gua Sha betekent letterlijk ‘schrapen van ziekten door gestagneerde energie’. Een Chinese massagetechniek waarbij er zacht met stenen over de huid wordt geschraapt. Met deze methode kun je hetzelfde anti-aging effect krijgen als met de roller. De Gua Sha schraper werkt nog iets sterker.

 

Alles maar dan ook echt álles in het universum bestaat uit energie. Ieder mens is opgebouwd uit atomen en moleculen die trillingen van verschillende frequenties hebben. Hetzelfde geldt voor ‘vaste’ objecten, zoals een tafel of een kast: ook die bestaan uit energie in de vorm van trillingen. Vanwege de bijzondere samenstelling van kristallen en edelstenen – en omdat ze rechtstreeks uit de aarde komen – hebben ze trillingen van een hogere frequentie. Hierdoor geven ze  een heel sterke, pure energie af. Maar hoe kunnen edelstenen mij dan helpen in mijn beauty regime en wat voor voordelen heeft dit voor mijn huid?

 

De oude Egyptenaren geloofde al dat edelstenen een heilzame werking kunnen hebben op onze huid, zo gaat het verhaal dat de godin Isis langs de nijl zocht naar edelstenen en deze gebruikte om haar gezicht te masseren.

Beauty Tip:

Om een Gua Sha gezichtsmassage effectief te laten zijn, moet u diepe, langzame, stevige bewegingen gebruiken. Breng altijd eerst een olie aan op de huid, om wrijving te voorkomen.

Begin met het aanbrengen van een paar druppels van onze verslavingsolie op een schoon, licht vochtig gezicht en masseer vervolgens met de Gua Sha-tool. Gebruik langzame, opwaartse bewegingen, herhaal elke beweging meerdere keren en pas de druk aan op basis van de gevoeligheid van het gebied waaraan u werkt.

– Hals: van onder naar boven.

– Kaaklijn: van de kin tot aan de oren.

– Wangen: van de zijkanten van de neus tot de slapen.

– Het gebied rond de ogen: van de binnenste ooghoek tot aan de slapen.

 Wenkbrauwen: vanaf het begin van de wenkbrauwen tot aan de slapen.

– Voorhoofd: van de wenkbrauwen tot aan de haarlijn.

Je huid kan tijdens de massage iets rood worden, maar dit is niets om je zorgen over te maken! Het is gewoon een teken van een verhoogde bloedstroom.

We raden aan om minimaal twee of drie keer per week een Gua Sha massage te doen. En als je echt gemotiveerd bent, doe het dan elke dag!

Voor een de-puffing effect (vooral voor wallen onder de ogen), bewaar je de Le Gua Sha een paar uur in de koelkast voordat je hem gebruikt.

Vergeet niet om je Gua Sha na elk gebruik schoon te maken en droog te deppen met een schone handdoek.

Wat zijn de voordelen  

verbetert bloedcirculatie – brengt zuurstof naar je huid – je huid krijgt een mooiere teint

zorgt dat serum, olie of crème beter wordt opgenomen

verkleint grove poriën

voert afvalstoffen af

ontspant je huid

stimuleert aanmaak van collageen (weinig collageen = diepe rimpels)

stimuleert de aanmaak van elastine, wat een stevigere huid geeft

vermindert fijne lijntjes

reduceert vochtophopingen of donkere kringen onder je ogen

vermindert ontstekingen

kan spanningshoofdpijn verminderen door over de slapen te rollen

vol met essentiële mineralen als silicium, magnesium, ijzer

FAQ

Wat is een Gua Sha?

Gua sha komt oorspronkelijk uit China en wordt al lang gebruikt in de Chinese geneeskunde om de huid te bevrijden van gifstoffen. Het bestaat uit de woorden “gua” wat kras betekent en “sha” wat ziekte betekent. Het doel was om de huid te bevrijden van stagnerende energie genaamd “chi”, die in de Chinese geneeskunde ontstekingen veroorzaakt.

Het moderne gebruik ervan heeft tot doel de regeneratie van huidcellen te bevorderen, de diepe bloedsomloop te stimuleren, de huid een echte detox te geven, donkere kringen en rimpels te verminderen, de vitaliteit van de huid te herstellen, wallen te verminderen, spanning te verlichten en de teint op te fleuren.

Waarom een Gua Sha gebruiken?

Een ideaal accessoire voor uw gezichtsmassage om de bloedsomloop te stimuleren, de glans te herstellen en de cel vernieuwing te activeren. Perfect voor het bestrijden van rimpels en huidverslapping.

Gua Sha wordt gebruikt rond de ogen, stimuleert de microcirculatie en harmoniseert de energiestromen. Het verschijnen van donkere kringen en wallen onder de ogen wordt verminderd.

Hoe gebruik ik mijn Gua Sha?

We hebben een tutorial opgesteld om je te helpen je Gua Sha correct te gebruiken voor zichtbare resultaten. Video beschikbaar net hierboven.

Moet ik het op een droge huid gebruiken of eerst een huidverzorgingsproduct aanbrengen?

Le Gua Sha moet worden gebruikt op een geoliede huid, om wrijving te voorkomen. Breng 2-3 druppels Addiction olie of je favoriete gezichtsolie aan voordat je het gebruikt.

Hoe vaak moet ik Le Gua Sha gebruiken?

We raden aan om minimaal twee of drie keer per week een Gua Sha massage te doen. En als je echt gemotiveerd bent, doe het dan elke dag!

Hoe maak ik mijn Gua Sha schoon?

Vergeet niet om je Gua Sha na elk gebruik schoon te maken en droog te deppen met een schone handdoek.

Wat is lithotherapie en hoe laad je je Gua Sha op?

Lithotherapie is een methode van genezing met kristallen. Elk kristal zendt zijn eigen trillingsfrequentie uit, die het vermogen heeft om het lichaam en de omgeving te beïnvloeden.

Rozenkwarts wordt geassocieerd met liefde, vrede en vriendschap. Volgens lithotherapie kalmeert het, verlicht het stress en bevordert het fysieke en/of emotionele genezing.

Het is belangrijk om je rozenkwarts Gua Sha regelmatig te zuiveren en op te laden om van alle voordelen te genieten. Er zijn 2 manieren om hem op te laden:

– Leg de steen een paar uur in licht zout water en stel hem een hele nacht bloot aan de maanstralen.

– Plaats het op een andere steen zoals een geode.

Welke methode je ook gebruikt om hem op te laden, vermijd directe blootstelling aan de zon, zodat de steen zijn kleuren niet verliest.

 

Extra informatie

Merken

Absolution

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – Le Gua Sha” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.