Bevrijd uw huid van wat die niet nodig heeft

Met vulkanisch rhyoliet, moerasspirea en saffloerolie. 100% natuurlijke oorsprong
55% biologisch.
Soms moet je de natuur een handje helpen! Onzuiverheden, dode huidcellen – je kunt wachten tot ze vanzelf verdwijnen (of niet…), je kunt er ook korte metten mee maken. Bevrijd uw huid van wat die niet nodig heeft en geef ‘m alles waar die om vraagt: met de nieuwe Le Gommage Corps Élat van Absolution scrubt, reinigt, beschermt én voedt u uw huid.

  • Vegan
  • zero Plastic Inside
  • Lichaamsscrub

30,95

Beschrijving

Absolution Le Gommage Corps Éclat 208gr

Le Gommage Corps Éclat is een exfoliërende scrub die onzuiverheden en dode cellen heel eenvoudig verwijdert. De hoogwaardige, zuiverende korreltjes werken samen met verzachtende, actieve ingrediënten. Ze reinigen, ontgiften en voeden de huid tot diep in de poriën. Bij het afspoelen verandert de olietextuur in een lotion, die een beschermende, satijnachtige film achterlaat.

Absolution Le Gommage Corps Éclat is de perfecte Body Detox. De complete, uitgebalanceerde formule van deze biologische scrub reinigt, ontgift en voedt tegelijk. Vulkanische rhytoliet bevat ronde korreltjes die dode huidcellen verwijderen zonder de huid te beschadigen. De korreltjes van Le Gommage Corps Éclat zijn regelmatiger van structuur. Om de huid te ontgiften is moerasspirea toegevoegd vanwege zijn uitstekende drainerende en adstringerende eigenschappen. Bovendien bevat deze waardevolle plant beschermende flavonoïden en vitamine C. Saffloerolie beschermt de huid tegen irritatie en laat een voedende flm achter. Dit is aangevuld met: antibacteriële kokosnootolie, zeer voedzame avocado-olie, bloedcirculatie stimulerend arnica extract en kalmerende petitgrainolie – alles van 100% natuurlijke oorsprong. En zo helpt u de natuur … en helpt de natuur ú. Voor een heerlijke frisse, zachte huid.

Gebruik

Aanbrengen op de huid, inmasseren met de handen of met L’Eponge Konjak, afspoelen – klaar.

Schoonheid Tip

Breng Le Gommage Corps Éclat aan op een droge huid voor het douchen. Masseer met cirkelvormige bewegingen, met de nadruk op ruwe, droge gebieden zoals de ellebogen, knieën en hielen, waar de hoornlaag het dikst is.

Spoel vervolgens af: bij contact met water verandert de olieachtige textuur van Le Gommage Corps Éclat in een melkachtige lotion die een beschermende, satijnachtige film op uw huid achterlaat.

Belangrijk! Scrub je huid nooit als je van plan bent om later – of zelfs de volgende dag – in de zon te gaan. Geef je huid de tijd om te regenereren, zodat ze zichzelf kan beschermen.

 

Eigenschappen

Cosmetische revolutie Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Eén ding is zeker: het Franse cosmeticahuis Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf. Nu ook verkrijgbaar in Nederland, bij de betere schoonheidsspecialist.

Absolution is 100% parabeen-, peg- en ftalaatvrij, zonder synthetische kleurstoffen en parfum. Om de ecologische impact te minimaliseren worden alle producten geproduceerd in Frankrijk. Gecertifceerd volgens het ECOCERTreferentiesysteem dat beschikbaar is op http://cosmetics.ecocert.com.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – Le Gommage Corps Éclat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.