Biologische antirimpel oogcontourcrème
Acmella, mamaku, hyaluronzuur
EGALISEERT, RESTRUCTUREERT, VOEDT
99% natuurlijke oorsprong
59% biologisch

54,00

Beschrijving

Verstevigende oogcrème

Verzacht, verzacht en vermindert zichtbaar rimpels rond de ogen, terwijl het helpt om dit delicate gebied te verstevigen en de elasticiteit te herstellen.

Voedt, verzacht

La Crème Réparatrice Regard kalmeert en herstelt het oogcontour. De crème egaliseert, verzacht en vermindert zichtbaar de lijntjes rondom de ogen. Verstevigt en behoudt tegelijkertijd de elasticiteit van dit kwetsbare gedeelte. De romige, maar lichte textuur wordt onmiddellijk opgenomen.

 

Beauty Tip:

Breng La Crème Réparatrice Regard aan op de huid rond de ogen door zachtjes met de vingertoppen te kloppen en vanuit de binnenste ooghoek naar buiten toe te werken. De lichte maar romige textuur wordt onmiddellijk geabsorbeerd.

Donkere kringen en wallen

Om de microcirculatie te stimuleren en donkere kringen en wallen in de ogen te verminderen, kunt u de acupressuurpunten rond het oog stimuleren. Druk 15 seconden op elk punt en laat los. Herhaal 3 keer.

Gebruik & resultaten

Het resultaat: La Crème Réparatrice Regard bevat een hoge concentratie actieve ingrediënten en is een exclusieve, verfrissende cocktail die de huid rondom de ogen egaliseert, herstructureert en voedt. Acmella, mamaku (zwarte boomvaren uit Nieuw-Zeeland) en hyaluronzuur in zijn drie vormen (hoog, medium en laag moleculair gewicht) en 16 botanische extracten werken samen om rimpels en fijne lijntjes te bestrijden, terwijl ze de huid te verstevigen en de elasticiteit van dit kwetsbare gedeelte behouden. De romige, maar lichte textuur wordt onmiddelijk opgenomen.

Acmella, een plant uit de regio rondom de Indische oceaan met spierontspannende eigenschappen. Vermindert de intensiteit van de microsamentrekkingen van de huid, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van expressielijnen, zoals ‘kraaienpootjes’, ‘fronsrimpels’ en neus-lippen plooi. Egaliseert fijne lijntjes en verzacht zichtbaar de contouren van de huid al bij het aanbrengen. Voor een Botox-achtig effect, maar zonder de naalden en zonder de risico’s! Herstelt de huid met mamaku. Deze zwarte varen uit Nieuw-Zeeland, die al sinds tijden wordt gebruikt door de Maori gebruikt vanwege zijn helende eigenschappen, is rijk aan polysacchariden. Versterkt de huid, verbetert de celvernieuwing en heeft een liftend effect.

Voedt en behoudt de elasticiteit van de kwetsbare huid rondom de ogen (en ook de contouren van de lippen) dankzij hyaluronzuur in zijn drie vormen: hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht. Hydrateert en egaliseert de huid en zorgt ervoor dat de cellulaire cohesie goed functioneert.
Synergie actieve ingrediënten

Planten werken van nature samen! Ze vullen elkaar aan en versterken elkaar, voor een optimaal resultaat. Daarom hebben wij deze formule ook verrijkt met: paardenkastanje-extract (rijk aan flavonoïden) vanwege zijn krachtige, verstevigende en verzachtende eigenschappen, kalmerende maceraatolie van euphrasia (ogentroost), spierontspannende zomersneeuwvlok, herstellende centella asiatica, hydrolaten van duizendblad, neroli, kamille en korenbloem.

TIPS… OP MAAT

Breng een kleine hoeveelheid La Crème Réparatrice Regard aan rondom de ogen, klop deze voorzichtig in met de vingertoppen, van de binnenooghoek naar de buitenooghoek.

 

FAQ

Voor welk huidtype is La Crème Réparatrice Regard het meest geschikt?

Het is ideaal voor de huid die niet stevig is en fijne lijntjes en rimpels rond de ogen heeft.

Waarom is het belangrijk om een oogcrème te gebruiken?

Het gebied rond de ogen is een van de meest kwetsbare delen van het gezicht. Dit komt omdat de huid erg dun is en weinig talgklieren heeft die talg produceren.

Talg beschermt de huid tegen uitdroging en externe agressies. Zonder dit is de huid vatbaar voor uitdroging en irritatie. Dit gebied is ook bijzonder gevoelig voor UV-straling en dus voor huidveroudering. Dit is de reden waarom rimpels vaak als eerste rond de ogen verschijnen, hoewel gezichtsuitdrukkingen ook een rol spelen bij hun uiterlijk.

Een oogcontourverzorgingsproduct helpt dus om uitdroging en irritatie van de huid, evenals rimpels, tegen te gaan.

Kan ik het ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken?

De Crème Réparatrice Regard kan het beste ‘s ochtends worden aangebracht voor een gladmakend effect en een strakke en gekalmeerde oogcontour na het slapen.

Hoeveel moet ik gebruiken?

Slechts één druppel onder elk oog is voldoende.

Wat is het verschil tussen Le Soin Regard en La Crème Réparatrice Regard?

La soin Regrad is uw bondgenoot voor korte nachten. Het vermindert donkere kringen en wallen. La Crème Réparatrice Regard is meer bedoeld om de eerste tekenen van de tijd te bestrijden en rimpels en fijne lijntjes rond de ogen glad te strijken.

Kan ik het gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

La Crème Réparatrice Regard bevat essentiële oliën. Ook al is de dagelijkse hoeveelheid erg klein, elke zwangerschap is uniek en het is het beste om uw arts om advies te vragen en hem/haar de lijst met ingrediënten van het product te geven om geen risico’s te nemen.

Eigenschappen
Ingrediënten van natuurlijke oorsprong: 99%
Ingrediënten van biologische landbouw: 59%

Gecertificeerd biologisch: natuurlijke, biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Frankrijk volgens Ecocert Greenlife: http://cosmetics.ecocert.com
100% vrij van parabenen-, PEG en ftalaat. Zonder synthetische kleurstoffen en parfum.

Extra informatie

Merken

Absolution

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Absolution – La Crème Réparatrice Regard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…