70,00

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Een vleug van grapefruit en violet openen deze koele Abel – Grey Labdanum geur, waar donkere wierook en amber botsen met de warmte van patchoeli in een harmonieus duel. Iedere geur van Abel is volledig opgebouwd uit natuurlijke materialen, die waar mogelijk biologisch gecertificeerd zijn. Door het 100% natuurlijke karakter van de geuren is de belevenis voor iedereen een uiterst persoonlijke ervaring.
Tip: Draag deze ruwe geur de hele dag, het ontwikkelt zich op elk moment anders en geeft in de avond meer warmte en sensualiteit.

Top: grapefruit, violet. Hart: patchoeli, salie. Basis: labdanum.

Breng Abel – Grey Labdanum aan op plekken waar u uw hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op uw pols en uw je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’ die ontstaat om uw haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

 

nieuwsgierig en wil je dit ook graag een proberen? probeer dan eens de Abel – discovery set in deze set zitten alle geuren van Abel om thuis te kunnen proberen om zo te kiezen welke het beste bij je past.

Gecreëerd door meesterparfumeur Isaac Sinclair, is Abels vita odor collectie het resultaat van uitgebreid onderzoek naar hoe het allerbeste natuurlijke parfum mogelijk gemaakt kon worden. Elke geur bestaat uit een sterk geconcentreerd mengsel van natuurlijke oliën, absoluten (biologisch gecertificeerd waar mogelijk) en natuurlijk afgeleide enkelvoudige aromacomponenten. Het resultaat is een collectie van dynamische, intieme en moderne natuurlijke geuren die de hele dag op je huid blijven.

Extra informatie

Merken

Abel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Abel – Grey Labdanum 15ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.