Fijn dat je interesse hebt in een Facial bij onze salon in Amsterdam Centrum! Onze huidexperts kunnen lezen en schrijven met idedere huid. We bieden diverse gezichtsbehandelingen aan en we kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat voor jou de meest passende behandeling is.

Zoek je een volledige behandeling met diepte reiniging, maskers en een heerlijke massage, kies dan bijvoorbeeld voor de Made to measure. Wil je gewoon even lekker ontspannen, kies dan voor de skin Comfort.

ook voor mannen en tieners hebben wij specifieke behandelingen, zo is er voor ieder wat wils, en natuurlijk alles met 100% natuurlijke verzorging

Facial Amsterdam

Made to Measure

65 min
99,00

Een effectieve facial helemaal toegepast op uw huidtype. In de behandeling komen alle aspecten van een gezichtsbehandeling aan bod. Een diversiteit van een verfrissende diepte reiniging, voedend masker én een ontspannende gezichtsmassage.

Sculp and glow

35 min
 69,00   49,95

We leven de laatste paar jaren erg gehaast en ook nog midden in de stad. Dit heeft helaas nadelige effecten op de huid. Door de uitlaatgassen en stadsvervuiling waar we dagelijks bloot aan worden gesteld, maar ook de stress die het oplevert.

Dit uit zich vaak in een vermoeide blik, vale huid, tekenen van vervroegde  huidveroudering.

Wij van Nature Skins denken graag met je mee en hebben een behandeling samengesteld waarin uw huid binnen 30min een enorme boost krijgt en doet stralen van binnen uit.

De behandeling bestaat uit; Een fruitzuurpeeling in combinatie met een bindweefsel massage. Wat levert dat op een huid met een mooie glow, meer volume in de huid door collageen en elastine aanmaak, Stress die uit de huid word gemasseerd waardoor lijntjes en rimpels gladder worden. Al met al een geheel pakket voor jouw stadse en gehaaste leventje een momentje van rust

Meet & Treat 

30/50min
44,95/59,95

Weet je niet hoe je jouw huid kunt verbeteren en welke gezichtsbehandeling geschikt is voor jouw huidtype? Of wil je weten wat 100% natuurlijke cosmetica voor jou kan betekenen. Dan is Meet & Treat de perfecte optie voor jou.

“Meet” – We starten met het inkaart brengen van de huid, verbeter punten en de persoonlijke wensen, aan de hand daarvan maken we een behandelplan.

“Treat 30” – Wij voeren een mini-gezichtsbehandeling uit op basis van jouw huidconditie.

“Treat 50 ” – Na huidanalyse voeren we een volledige gezichtsbehandeling uit op basis van je huidconditie.

Skin comfort

50 min
89,00

Een effectieve en tegelijkertijd heerlijke voedende en kalmerende gezichtsbehandeling die roodheid en irritaties vermindert. We stimuleren het zelfhelend vermogen van de en combineren dit met een ontspannende massage.

Skin cure

50 min
89,00

Deze behandeling is gericht op het zeer intensief reinigen van de huid. het helpt effectief verstopte poriën en onzuiverheden tegen te gaan, en de vorming van nieuwe onzuiverheden worden tegen gegaan. We brengen de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgen voor een mooie en gezonde uitstraling.

Skin Men

45 min
79,00

Speciaal voor jouw als man, een behandeling met een exfoliatie waarbij onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen worden verwijderd. de huid krijgt een extra boost door een verzorgend serum en masker met een heerlijke nek en schouder massage.

Skin teen

30 min
45,00

We weten allemaal hoe veeleisend de tienerjaren kunnen zijn. Je wilt niet in je tienerjaren geconfronteerd worden met een onrustige huid. Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor de jonge huid en helpt je snel en effectief van vervelende klachten of huidproblemen af. Zo kun jij je weer richten op de dingen die echt belangrijk zijn.

Mini Facial

35 min
65,00

We weten allemaal hoe veeleisend de tienerjaren kunnen zijn. Je wilt niet in je tienerjaren geconfronteerd worden met een onrustige huid. Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor de jonge huid en helpt je snel en effectief van vervelende klachten of huidproblemen af. Zo kun jij je weer richten op de dingen die echt belangrijk zijn.

Face & foot special

75 min
87,00

Maak je klaar voor de zomer met deze aanbieding, laat je heerlijk in de watten leggen door onze specialiste en je bent weer klaar voor de zomer. Met een schuimreiniger, gezichtspeeling, diepte reiniging, wenkbrauwen epileren, ontspannede massage, verkoelend oogmasker en pedicure met lakken is dit alles wat je nodig hebt.

Green Facial

50 min
69,00

Bij deze effectieve facial toegepast op uw huidtype. Behandeling is inclusief reiniging, peeling, masker en korte gezichtsmassage afsluitend een speciaal op jouw huid afgestemde aftercare.
Ontdek wat 100% natuurlijke cosmetica voor jou kan doen.