Seven chakra treatment

50 min

89,00

Een behandeling die de balans zoekt tussen alle zeven energetische punten in uw lichaam. De ervaring omvat een massage en het gieten van olie op het derde oog terwijl kristallen op de Chakra-punten worden geplaatst en energie wordt vrijgegeven. Deze behandeling laat je hele lichaam ontspannen en geeft een boost aan energie voor de komende dagen.

Ayurveda

80 min

135,00

Ayurvedische massage is een traditionele Indian massage. Het brengt het hele lichaam in balans. Lichaam en geest worden dichter bij elkaar gebracht en het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

A celebration for 2

50 min

165,00

Maak het beste van jullie tijd samen met een overheerlijke massage in onze duo room. Heerlijk samen even ontspannen met ze tweeën, met een heerlijke massage van 50 min naar keuze.

The Aroma therapie

50 min

90,00

Deze aromatische behandeling is helemaal wat jij zoekt, kies zelf de geur die bij je past en daarna hoef je alleen nog maar te ontspannen en de balans vind je zo weer terug.

Hot stone massage

50 min / 80 min

95,00 / 135,00

Een effectieve facial helemaal toegepast op uw huidtype. In de behandeling komen alle aspecten van een gezichtsbehandeling aan bod. Een diversiteit van een verfrissende diepte reiniging, voedend masker én een ontspannende gezichtsmassage.

Bamboo massage

50 min / 80 min

95,00 / 135,00

Een intensieve massage met warme olie en bamboe stokken. Door middel van de bamboe stokken kunnen we dieper in het spierweefsel komen wat ervoor zorgt dat spanningen en spierknopen verminderen. Ook zorgt dit voor een betere bloeddoorstroming. Aanrader voor mensen die van een stevige massage houden. .

Classic Swedish

50 min / 80 min

89,00 / 115,00

Een klassieke massage techniek met een zachte druk dat stimuleert de bloedsomloop en laat je heerlijk ontspannen.

Combined

50 min / 80 min

89,00 / 115,00

Een klassieke massage techniek met een medium druk dat stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijnlijke spieren. Deze massage gaat dieper dan een Classic Swedish.

Deep tissue

50 min / 80 min

89,00 / 115,00

Een klassieke massage techniek met een stevige  druk dat stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijnlijke spieren. 

Mother to be

50 min

89,00

Zwanger zijn is een mooie tijd, maar er wordt wel veel gevraagd van je lichaam. Heb jij in die periode last van rugpijn, nekpijn, hou je vocht vast en slaap je minder goed? Neem dan even tijd voor jezelf en je kindje met deze rustige en zachte lichaamsmassage. Je kan kiezen tussen een volledige lichaamsbehandeling van 50 minuten.