Biologisch hydraterend serum
Aloe, vlierbes, scutellaria
HYDRATEERT, BESCHERMT, ZORGT VOOR BALANS
99,41% natuurlijke oorsprong
49,47% biologisch

14,95

Beschrijving

Wanneer uw huid goed gehydrateerd is, is uw huid ook beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met Le Sérum Anti-Soif van Absolution is uw huid minimaal 8 uur lang gehydrateerd en krijgt uw huid haar elasticiteit en zachtheid weer terug.

BIOLOGISCH HYDRATEREND SERUM
Aloë vera zorgt voor een hydraterende werking. Aloë staat bekend om haar herstellende en vochtinbrengende eigenschappen.
De samenstelling van dit ingrediënt bevat 80 voedingsstoffen. Vitamines, vetzuren, mineralen en mono- en polysachariden. Fucocert is een polysacharidische plant die bekend staat om de hydraterende eigenschappen.

Kalmeert en beschermt de huid. De beschermende werking komt ook van de scutellaria, dat de beta-endorfine stimuleert….ook wel geluksmoleculen genoemd!
Daarnaast vermindert het roodheid, kalmeert het de huid en werkt het anti-verouderend. Het vlierbes-extract heeft een verzachtende werking en stimuleert de microcirculatie van de huid, die zorgt voor een egale teint. De combinatie van Tepescohuite, Wild Pensy extract, bosbes, salie hydrolaat en menthol voorkomt oneffenheden, verfijnt de poriën en geeft uw huid weer een stralende look. Bevat ook…. Echinacea, Tea Tree olie, Zink & Magnesium, Primrose olie …

TIPS…OP MAAT
Breng Le Sérum Anti-Soif elke morgen aan op een gereinigd gezicht. Afhankelijk van uw huid en uw stemming kunt u La Solution+ toevoegen voor een extra werking.

GEBRUIK & RESULTATEN
Aloë vera zorgt voor een hydraterende werking. Aloë staat bekend om haar herstellende en vocht inbrengende eigenschappen. De samenstelling van dit ingrediënt bevat 80 voedingsstoffen. Vitamines, vetzuren, mineralen en mono- en polysachariden. Fucocert is een polysacharidische plant die bekend staat om de hydraterende eigenschappen.
Kalmeert en beschermt de huid. De beschermende werking komt ook van de scutellaria, dat de betaendorfne stimuleert… ook wel geluksmoleculen genoemd! Daarnaast vermindert het roodheid, kalmeert het de huid en werkt het antiverouderend. Het vlierbloesem-extract heef een verzachtende werking en stimuleert de microcirculatie van de huid, die zorgt voor een egale teint. De combinatie van Tepescohuite, Wild Pensy extract, bosbes, salie hydrolaat en menthol voorkomt oneffenheden, verfijnt de poriën en geef uw huid weer een stralende look.
Ook toegevoegd: echinacea, tea tree olie, zink, magnesium, primrose olie…

EIGENSCHAPPEN
Ingrediënten van natuurlijke oorsprong: 99%
Ingrediënten van biologische landbouw: 49%

Gecertifceerd biologisch: natuurlijke, biologische cosmetica gecertifceerd door Ecocert Frankrijk volgens Ecocert Greenlife: http://cosmetics.ecocert.com
100% vrij van parabenen-, PEG en falaat. Zonder synthetische kleurstoffen en parfum.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Le Sérum Anti-Soif Mini 20ml – Absolution” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…