8,50130,00

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , , , ,

Beschrijving

ABEL ODOR, CYAN NORI

A sweet, salty musk

Cyan Nori is dé nieuwste parfum van ABEL ODOR en werd een jaar gewerkt, een moderne geur, met doordachte ingrediënten. Naast mandarijn en witte perzik is er ook zeewier uit Frankrijk in verwerkt. Samen zorgen die ingrediënten voor een zowel zoete als zoutige ocean vibe. “Zeewier wordt al in cosmetica gebruikt, maar in de sterke concentratie waarin Abel het gebruikt, heb ik het nog niet in een parfum gezien. “Het ruikt naar de geur van het zand en touwen van boten bij eb, als de zon erop staat te branden.”

Het kenmerkende profiel van Cyan Nori is zoet, zout en bruisend – sappige mandarijn en witte perzik met een zoute diepzee droog. Begeerd vanwege zijn vocht verrijkende aminozuurgehalte, vervaagt de toevoeging van Nori (zeewier dat in Frankrijk wordt gekweekt) de lijn van functioneel en geurig in deze hypemoderne geur.

Abel – Cyan Nori bevat van planten afkomstige musk. Waar door de industrie veelal niet-biologisch, zoekt ABEL naar een natuurlijke variant. Zo komen de niet afbreekbare synthetische muskus niet in onze oceanen terechtkomen.

Nori is een ingrediënt uit de oceaan een zout dierlijk profiel en tal van therapeutische voordelen die de grens van schoonheid en functionaliteit verleggen.

top tangerine, white peach
heart plant derived musk
base nori

Extra informatie

Merken

Abel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Abel – Cyan Nori” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.