Made to Measure                        65 min                €99,00

Een effectieve behandeling helemaal toegepast op uw huidtype. In de behandeling komen alle aspecten van een gezichtsbehandeling aan bod. Een diversiteit van een verfrissende diepte reiniging, voedend masker én een ontspannende gezichtsmassage.

Skin Comfort                                 50 min                €89,00

Een effectieve en tegelijkertijd heerlijke voedende en kalmerende gezichtsbehandeling die roodheid en irritaties vermindert. Het zelfhelend vermogen van de huid wordt hersteld, gecombineerd met een heerlijke ontspannende massage.

Skin Cure                                        50 min                €89,00

Deze behandeling is gericht op het zeer intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en onzuiverheden worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden worden tegen gegaan. We brengen de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgen voor een mooie en gezonde uitstraling.

Skin Men                                        45 min                €79,00

Voor hem, een behandeling met een exfoliatie waarbij onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen worden verwijderd. Daarnaast krijgt de huid een extra boost door een verzorgend serum en masker met een heerlijke nek en schouder massage.

Skin Teens                                        30 min                €45,00

We weten allemaal hoe veeleisend de tienerjaren kunnen zijn. Het laatste waar je dan op zit te wachten is een slechte of onrustige huid met acne. Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor de jonge huid die je snel en effectief van vervelende klachten of huidproblemen af helpen. Zo kun jij je weer richten op de dingen die echt belangrijk zijn.

Min                                        35 min                     €65,00

Bent u toe aan korte boost voor uw huid? Bij deze gezichtsbehandeling wordt gekeken naar uw huidtype en hier passen wij onze producten op aan. Behandeling is inclusief reiniging, een heerlijk masker en afsluitend een speciaal op uw huid afgestemde after-care.